<

Внаслідок ДТП у Києві жінка згоріла живцем в таксі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:01 | 16.02.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

16-го лютого, приблизно о 01:15 у Києві сталася смертельна ДТП. BMW X5 M на величезній швидкості протаранив таксі Daewoo. Від удару Lanos відскочив у відбійник і моментально спалахнув. Водія встигли витягнути з автомобіля, а пасажирка згоріла всередині.

BMW вилетів в кювет. Винуватець аварії зник в невідомому напрямку, – повідомляють на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook.

За словами очевидця, BMW їхав в сторону Видубичів на швидкості не менше 200 кілометрів на годину. У позашляховика лопнуло колесо, він зачепив відбійник і протаранив Daewoo, який буквально склав навпіл.

Від потужного удару автомобіль загорівся. Прибулі на місце рятувальники виявили в вигорілій машині тіло пасажира, попередньо, жінки.

Водій Lanos отримав травми різного ступеня, перебував у свідомості, але практично нічого не пам’ятав. Він сказав, що працює в таксі і віз клієнта до місця призначення.

Правоохоронці повідомили, що водій BMW втік з місця аварії ще до приїзду поліції, хоча авто знайшли. У машині вони не виявили документів, але полишаючи місце події підозрюваний не встиг зняти номери. Попередньо, він втік в посадку уздовж дороги. Поліцейські вживають заходів щодо його розшуку та затримання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок