<

Внаслідок ДТП у Ковелі травмувались п’ятеро осіб: одну жінку деблокували

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:22 | 25.01.2021 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

23-го січня 17:56 у місті Ковелі на вул. Луцькій сталося ДТП за участі двох легкових автомобілів.

Попередньо встановили, що 48-річний водій транспортного засобу Daewoo Lanos не надав перевагу у русі 48-річному водію транспортного засобу Citroen Berlingo, який рухався головною дорогою, – повідомляє патрульна поліція Волинської області.

У автомобілі Daewoo Lanos також перебувала 59-річна жінка та 48-річний чоловік. У другому авто, Citroen Berlingo, 19-річний хлопець. В результаті зіткнення усі учасники ДТП отримали ушкодження різного ступеня тяжкості, їх шпиталізували медики. Водій мінівена отримав незначні ушкодження, останній від шпиталізації відмовився.

Внаслідок події 5 людей отримали травми різних ступенів важкості та госпіталізовані в Ковельську лікарню, одна людина залишилась заблокованою в автомобілі, – повідомляють рятувальники Волині.

Для її вивільнення виїхали рятувальники 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС у Волинській області на спеціальному автомобілі САРМ-Л.

Для порятунку пасажирки бійці ДСНС успішно застосували спеціальний гідравлічний інструмент та передали потерпілу лікарям.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа