<

Власники автомобілів з єврореєстрацією провели акцію протесту біля Ягодина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:18 | 18.11.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Декілька десятків власників автомобілів з єврореєстрацією організували безстрокову акцію та заблокували дорогу біля Ягодина.

Серед вимог – скасування норми викидів Євро-5 при розмитненні вживаних автомобілів та зменшення мита, аби для українців стали доступними машини, ввезені із-за кордону. Акцію розпочали в п’ятницю, 18 листопада, – пише Громадське.Волинь.

Автомобілісти з усієї Волині зібралися неподалік пункту пропуску «Ягодин». Вони безперервно ходили по пішохідному переходу та перешкоджували руху автомобілів. Такі дії не сподобалися багатьом далекобійникам, які скаржилися на те, що вони вже й так декілька діб стояли в черзі на кордоні.

«Ми сьогодні приїхали блокувати Ягодинську митницю. Наші вимоги: відміна Євро-5. Тому що в нас в Україні є багато «москвичів», «жигулів», які не відповідають навіть вимогав Євро-2. Вони забруднюють навколишнє середовище, безпеки на дорозі взагалі ніякої немає. Я не розумію, чому не відмінити Євро-5, щоб люди ці старі автомобілі поздавали на металолом, а пригнали собі нові машини. Також ми хочемо, щоб знизили розмитнення до європейських норм. Тобто, щоб розмитнення коштувало менше. Також ми хочемо урівняння по митному кодексі резидент-нерезидент», – розповів учасник акції, депутат Луцької міської ради Микола Собуцький.

Час від часу між протестувальниками та далекобійниками виникали конфлікти. На місце події прибули правоохоронці. Микола Собуцький зазначив, що акція буде безстроковою.




коментарів: 3
  1. Як не шахтери,то гонщики мудаки блокують дороги,всі хочуть гасати на модних машинах,а в мене Ваз і не жалуюсь

  2. МОЛОДЦІ, ДАВНО ТРЕБА БУЛО ПІДНЯТИ ЦЕ ПИТННЯ. Інформувати про дальші акції протесту!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця