<

Вкладникам “Дельта Банку” вже виплатили більше 3,4 млрд грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:34 | 4.07.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Вкладникам неплатоспроможного “Дельта Банку” вже виплачено більше 3,4 млрд грн. Про це УНН повідомили у прес-службі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

“Вкладникам АТ “Дельта Банк” вже виплачено 3,4 млрд грн, що складає майже 68% від першого траншу, або більше 25% від загальної гарантованої суми”, – зазначається в повідомленні.

У Фонді також наголосили, що наразі виплати здійснюються за депозитними договорами, строк дії яких закінчився до 03 березня 2015 року включно та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки, в т.ч. зарплатні, пенсійні, соціальні). Сума таких виплат складатиме 4,9 млрд грн, а в загальному реєстрі сума до виплати вкладникам АТ “Дельта Банк” – 13,1 млрд грн.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура відкрила кримінальне провадження проти посадових осіб “Дельта банку”. В цілому під слідством перебуває 21 банкір.

Національний банк включив до переліку неплатоспроможних ще одну фінустанову — Банк Національний кредит, основним акціонером якого є бізнесмен Андрій Оністрат.

Правління НБУ звинуватило банк у незаконних діях, а саме у відмиванні коштів отриманих злочинним шляхом. Загалом нині під керівництвом ФГВФО перебуває 52 банки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа