<

Військові кораблі та авіацію РФ переправили до Криму, нібито для навчань

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:18 | 17.04.2021 / Новини / , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Росія перекинула в Чорне море 15 кораблів Каспійської флотилії, офіційно метою заходу в акваторію є навчання. Також Росія перебазувала штурмовики Су-25СМЗ зі Ставропольського краю на аеродроми тимчасово окупованого Криму.

Про це, посилаючись на РИА Новости, повідомляє УП.

Російські ЗМІ пишуть, що Росія переводить “на навчання в Чорне море” десантні і артилерійські кораблі Каспійської флотилії.

“П’ятнадцять кораблів Каспійської флотилії завершили перехід в Чорне море, де візьмуть участь в навчаннях”, йдеться у повідомленні

Перед цим російські ЗМІ повідомляли, що Росія перебазувала штурмовики Су-25СМЗ зі Ставропольського краю на аеродроми захопленого нею Криму, – пише УП.

 Як повідомив російський Інтерфакс з посиланням на пресслужбу Південного військового округу в РФ, над акваторією Чорного моря відбудуться навчання з пусками ракет і бомбометанням. Там буде більше півсотні російських винищувачів, бомбардувальників і штурмовиків. Мова йде про винищувачі Су-27СМ і Су-30СМ, бомбардувальники Су-24М і Су-34 і штурмовики Су-25СМЗ.

Зазначається, що ескадрилью Су-25СМЗ з Криму перекинули на полігон “Ашулук” в Астраханській області.

Раніше 14-го квітня стало відомо, що в акваторію Чорного моря зайшли кораблі військово-морських сил Росії для артилерійської стрільби по надводних і повітряних цілях. 16-го квітня повідомили, що Росія стягнула до окупованого Криму мотострілецькі з’єднання з Кавказу – нібито для виконання навчальних стрільб.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа