<

Військова прокуратура на «Ягодині» провела обшуки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:35 | 22.05.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Зокрема, тривають обшуки в начальника митного посту “Ягодин” Волинської митниці ДФС Олександра Оникійчука, ймовірно причетного до побиття журналістів ТРК “Аверс”.

Про це повідомляють Волинські Новини, посилаючись на власні джерела в правоохоронних органах.

В офіційному коментарі виданню головний державний інспектор з питань доступу інформації Волинської митниці ДФС Валентина Черниш підтвердила цю інформацію.

“Слідчі дії проводить військова прокуратура на всьому митному пості”, – зазначила вона.

Однією з причин обшуків може бути інформація щодо контрабанди 1,3 тонни бурштину через митний пост «Ягодин», яку озвучив журналіст Євгеній Плінський. Натомість на митниці інформацію про цей інцидент спростовували.

Нагадаємо, Олександр Оникійчук був учасником застілля, під час якого митники побили журналістів ТРК «Аверс», зламали їхню техніку та викрали документи.

Справу про побиття митниками журналістів телеканалу “Аверс” скерували до Державного бюро розслідувань. Санкції статей, що їх інкримінують митникам, передбачають до чотирьох років позбавлення волі.




один коментар
  1. Та тих митникив треба не обшукувати, а дивитися чи по доходам живуть. Зарплатня 10000 грн, а будинок в три поверха, та авто за 40000 євро? До в’язниці з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер