<

Вівчарка напала на дітей біля школи у Рожищі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:15 | 28.05.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 2

26-го травня близько 17:00 у Рожищі біля школи вівчарка без намордника напала на двох дітей. Власник тварини з місця події втік. Школярі отримали незначні травми.

Про це у коментарі Район.Рожище розповів начальник Рожищенського відділення Ківерцівського відділу поліції ГУНП у Волинській області Олександр Басалик.

Вівчарка гуляла без намордника і напала на двох дітей. На місці події був і власник тварини, після інциденту він почав втікати. До приїзду швидкої допомогу постраждалим надавали перехожі.

У лікарню потерпілих не госпіталізовували, після надання допомоги медиками їх відпустили додому. Медпрацівники зазначили, що травми незначні.

Батьки дітей погодилися припинити розгляд заяви. На власника вівчарки, жителя Рожища 1976 року народження, склали протокол про адміністративне правопорушення за частиною 2 статті 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил тримання собак і котів).




коментарів: 2
  1. В першу чергу бездіяльність влади яка повинна понести покарання . У влади є призвище та імья – більш того забавьзання та відповідальність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок