<

Вів наречену на оглядини в Україну: на кордоні з Молдовою затримали закохану пару

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:28 | 8.06.2020 / Новини / , , , /
Перегляди
8
/ 1 коментар

На українсько-молдовському кордоні поблизу села Залізничне Болградського району прикордонники затримали чоловіка і жінку, які хотіли потрапити в Україну крізь очерет, оминаючи пункти пропуску.

У Держприкодонслужбі повідомили, що причиною незаконної мандрівки були оглядини. 40-річний громадянин Молдови вирішив будь-що потрапити в Україну, щоб познайомити свою дівчину з ріднею, яка тут нібито проживає, – пишуть Факти.

У 2019-му році він вже притягувався до адміністративної відповідальності за порушення правил перебування на території нашої країни. Тоді чоловік не сплатив вчасно штраф, тому отримав заборону в’їзду в Україну.

За порушення правил перетину державного кордону на іноземців склали протоколи про адміністративні правопорушення.

Щодо громадянина Молдови прикордонники направили повідомлення до СБУ за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 332-2 КК України.

Наприкінці березня через карантин Україна закрила кордони. Але з 29-го травня вирішили відкрити 66 пунктів пропуску на кордоні з країнами ЄС і Молдовою.

Проте варто враховувати, що повноцінне функціонування можливе тільки, коли пункти пропуску будуть відкриті з обох сторін.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця