<

Вісім тисяч доларів та золоті вироби: три волинянки обікрали будинок на Прикарпатті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:42 | 9.08.2022 / Новини / , /
Перегляди
469
/ Коментарі відсутні

«Гастролерки» з Волині приїхали на Прикарпаття та викрали з будинку мешканки Івано-Франківщин вісім тисяч доларів, 20 тисяч злотих та золоті вироби викрали.

Днями на лінію «102» надійшло повідомлення від 63-річної мешканки Калуського району. Жінка повідомила, що її оселю обікрали, повідомляє поліція Івано-Франківщини.

Прибувши на місце вчинення злочину, поліцейські встановили, що до будинку, в якому перебував лежачий пенсіонер, зайшли невідомі жінки. В розмові із чоловіком зловмисниці дізнались, що на території господарства більше нікого немає. Чим вони і скористались. З оселі правопорушниці викрали гроші, золоті вироби, банківську карту, а опісля втекли на автомобілі.

Згодом правоохоронці затримали крадійок у Львівській області, які рухались на транспортному засобі. Йдеться про трьох мешканок Волинської області: 1966, 1964 та 1984 років народження. Двоє з них уже раніше судимі за аналогічні злочини. Під час огляду автомобіля та затриманих поліцейські вилучили частину викрадених грошей та золоті вироби.

Слідчі повідомили затриманим про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. А суд уже обрав їм запобіжні заходи – тримання під вартою.

За скоєне їм загрожує максимальне покарання до 8-ми років ув’язнення.

Оперативники перевіряють затриманих на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень та можливих їх спільників.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер