<

«Віримо, що операція допоможе змінити життя Вікусі»: хворій дівчинці з Горохівщини терміново потрібна допомога

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:09 | 28.11.2019 / Новини / /
Перегляди
20
/ Коментарі відсутні

Батькам 9-річної Вікторії Павлік із села Скобелки Горохівського району так і не вдалося зібрати коштів на лікування в Ізраїлі (100 тисяч доларів), втім прооперувати дівчинку погодилися в одній з українських клінік. Але на це також грошей не вистачає. Щоправда, сума цього разу потрібна менша – 40 тисяч гривень, яку необхідно зібрати вже до 11-го грудня.

Мама хворої дівчинки повідомила інтернет-виданню “БУГ”, що у Вінницькому медичному центрі взялися поставити дівчинку на ноги, адже вона не ходить. Операцію “Фібротомія пошкоджених м’язів на всіх проблемних сегментах” призначили вже на 11-те грудня 2019-го року. Родині терміново потрібно назбирати 40 тисяч гривень за цей короткий термін.

“Це тільки перша операція, яка зможе допомогти дитині стати на ніжки. І хоч головний мозок Вікусі там не вилікують, але маємо велику віру, що дитина зможе рівно сидіти і стати на ніжки. Віримо що операція допоможе змінити життя Вікусі”, – повідомляє мама хворої Вікторії Павлік.

Батьки дівчинки зазначають, що 40 тисяч гривень – це лише сума на саму операцію, а ще потрібно пройти обстеження.

“ДопоможітьВікусі, вона вже так багато вистраждала”, – звертається до усіх небайдужих людей мама дівчинки.

Усі, кому небайдужа доля Вікторії Павлік, можуть переказати кошти за такими реквізитами:

Рахунок у ПриватБанку: 5168 7427 1002 1423, – мама Павлік Леся Олексіївна, тел. 097 873 16 63.

Нагадаємо, у Вікторії Павлік, що народилася із трійні, із села Скобелка на Горохівщині прогресуюча гідроцефалія головного мозку ДЦП та ще низка захворювань. Хворобу супроводжують постійні приступи, щоб якось їх полегшити, дитині дають препарати з наркотичним вмістом. Дитині необхідна дороговартісна операція в Ізраїлі, яка вартує 100 тисяч доларів США, але батьки роками не можуть зібрати цієї суми. Тож роблять, хоча б маленькі кроки, щоб життя дити стало легшим.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер