<

Віра не дозволяє: житель Ратнівщини проходитиме альтернативну (невійськову) службу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 17.10.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Мешканець Ратнівщини, віровчення якого не допускає користування зброєю, проходитиме альтернативну (невійськову) службу.

У вівторок, 15 жовтня, заступник голови райдержадміністрації Сергій Матвійчук провів засідання робочої групи у справах альтернативної (невійськової) служби. Про це йдеться на сайті Ратнівської райдержадміністрації.

На засіданні комісії розглянули звернення щодо направлення на альтернативну (невійськову) службу жителя села Гута, який має певні релігійні переконання і належать до переліку релігійних організацій, віровчення якої не допускає прийняття присяги та користування зброєю.

На підставі оперативного моніторингу вільних робочих місць в державних і комунальних підприємствах та позитивного висновку призовної комісії, яка визнала громадянина придатними до військової служби, робоча група прийняла рішення направити його на одне з підприємств для проходження альтернативної (невійськової) служби.

Довідково: право на альтернативну службу мають громадяни України, якщо виконання військового обов’язку суперечить їхнім релігійним переконанням і належать до діючих згідно з законодавством України релігійних організацій, віровчення яких не допускає користування зброєю.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер