<

Віктор Постол стає чемпіоном світу за версією WBC нокаутувавши Матіссе

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:22 | 4.10.2015 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Україна отримала третього чемпіона світу в професійному боксі! Віктор Постол в головному бою вечора в американському Карсоні нокаутом у десятому раунді переміг аргентинця Лукаса Матіссе і завоював вакантний титул чемпіона світу за версією WBC в першій напівсередній вазі.

У перших раундах відчувалася нервозність від Віктора, який вперше проводив бій такого рівня. Але, починаючи з четвертого раунду, він став діяти більш впевнено, тримаючи Матіссе в стилі Володимира Кличка на відстані джебами і ухиляючись від сильних ударів аргентинця., – повідомляє Gazeta.UA.

https://youtu.be/vq5K6J0ZjiA

Українець більш технічно працював, використовував свою перевагу в габаритах, але Матіссе завдавав більш важкі удари. Один з них в шостому раунді справа в щелепу серйозно потряс українця, але він вистояв на ногах.

У сьомому раунді ще один сильний удар Матіссе похитнув українця, але далі аргентинець наткнувся на голову Постола, що зупинило його і після чого українцеві вдалося переломити хід поєдинку. Віктор став працювати комбінаціями, а Матіссе перестав встигати йти від його ударів, навіть здалося, що він втомився.

У чемпіонських раундах Постол вже контролював хід бою. Б’ючи Матіссе і в десятому раунді коротким ударом справа через руку, українець поставив Лукаса на коліна. Більше аргентинець з кинувся не встав.

Такий результат став несподіваним ще й тому, що нокаутуючого удару чекали від Матіссе, а українцеві перед боєм якщо й віддавали перевагу, то рішенням суддів, відзначаючи, що він не має сильного удару.

Відзначимо, що Лукас Матіссе вперше програв достроково, а Віктор Постол виграв 28-й бій і продовжує залишатися непереможеним. Тепер Україна має трьох чемпіонів світу – Володимира Кличка, Василя Ломаченка та Віктора Постола.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер