<

Військовосужбовці разом з дітьми записали вірш-звернення до України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:21 | 9.02.2017 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Діти Старобільщини, що завдяки акції “#ЛагіднаУкраїнізація”, відчули тепле ставлення та небайдужість всієї України, разом з військовими, завдяки яким, власне, сама акція побачила світ, записали вірш-звернення, вірш-підтримку до Батьківщини.

Дружба військових із західної України та школярів Луганщини вже має досить насичену історію: спільно проводяться спортивні та культурно-просвітницькі заходи. Діти разом із захисниками запрошують до себе зірок української сцени, – пише Народна Армія.

Нещодавно разом раділи виступу чудового рівненського гурту «Тошонадо» та їх керівника Сашко Невже. В гості до себе друзі чекають заслужену артистку України Олену Білокінь та квінтет, а також тріо Хору імені Верьовки. – Батьківщину важливо вміти захищати зі зброєю, але ще важливіше – навчити молодь любити її понад усе.

Через книгу, пісенну культуру та живе українське слово намагаємось виховати якомога більше справжніх патріотів серед дітей, з якими зустрічаємося на сході. Вірш луцької поетеси Лєни Шторм (Олена Букія) був обраний не випадково. «Батьківщино моя, будь навіки міцна і соборна! Хоча крила й розтріпані, серце любов’ю пала. І які б не були в ворогів наших плани потворні, Ми бажаємо й молимось, щоби повік ти жила!» – слова цього віршу, що лунають від самого серця, максимально передають нашу ідею.

В той час, коли вся країна, затамувавши подих, стежить за подіями в Авдіївці, ми вирішили висловити свою підтримку, показати єдність військових та мешканців звільнених територій Донбасу, – розповідає заступник зенітного ракетного підрозділу по роботі з особовим складом полковник Олександр Зайчук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця