<

Військові повідомили про захоплення в полон восьми сепаратистів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:46 | 28.06.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Військові нарахували понад 70 обстрілів і повідомили про захоплення в полон восьми сепаратистів.

За минулу добу позиції українських військових обстріляли 71 раз. На Маріупольському напрямку зафіксовано 46 обстрілів, на Донецькому -19, на Луганському – 6, повідомляє прес-центр АТО.

Найгарячіше було на Маріупольському напрямку в районі Широкиного. Тут протягом доби зафіксовано 15 обстрілів опорних пунктів з усіх видів стрілецької зброї, а також із мінометів різних калібрів.

“З 20:00 до 21:00 бойовики тричі били із самохідних артустановок. Неспокійно було поблизу Мар’їнки, Красногорівки, Чермалика, Лебединського та Водяного. Ворог обстрілював українські опорні пункти з мінометів”, – передають у штабі АТО.

За словами силовиків, по позиціях поблизу Новотроїцького, Старогнатівки, Павлополя і Талаківки противник вів вогонь із великокаліберних кулеметів і гранатометів різних систем. З території тимчасово окупованого Докучаєвська обстрілювали позиції ЗСУ поблизу Новотроїцького із самохідних артустановок калібру 122 мм.

На Донецькому напрямку під вогонь потрапили укріплення неподалік від Троїцького, Зайцевого, Майорська і Луганського. По населених пунктах Опитне, Піски і Кірове били з мінометів калібру 82 мм.

“У Луганській області поблизу Сокільників обстрілювали українських військових зі стрілецької зброї. Поруч із Горіховим із зенітної установки. Крім того, з кулеметів і автоматичних гранатометів ворог бив по позиціях неподалік від Новоолександрівки і Попасної”, – додали у штабі.

Крім того, спікер штабу АТО Сергій Жмурко в ефірі 112.Україна заявив, що в результаті оперативних дій вдалося захопити в полон вісім сепаратистів, двоє були вбиті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок