<

Військові повідомили про двох загиблих за добу в Донбасі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:38 | 10.01.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Сторони конфлікту продовжують звинувачувати одна одну в обстрілах.

За минулу добу в Донбасі загинули двоє військових у районі Майорського. Про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник, – повідомляє Корреспондент.

З його слів, один із них загинув від осколкових поранень під час обстрілу з гранатомета. Другий загиблий – Олександр Ільницький, капітан поліції з батальйону “Миротворець”. Жодного військового не поранено.

“Під час обстрілу під вогонь бойовиків потрапив автомобіль, в якому перебувала жінка, місцева мешканка, її поранено. Ільницький був неподалік і ціною власного життя вивів машину з лінії вогню”, – сказано в повідомленні.

З його слів, за минулу добу в районі проведення АТО режим тиші порушувався в основному на донецькому напрямку. “Також бойовики стріляли з БМП і танка, а також вели вогонь з 82-мм міномета”, – заявив Мотузяник.

У свою чергу в “Міноборони” ДНР звинуватили ЗСУ у вбивстві їхнього бійця під Горлівкою.

“Внаслідок диверсійних дій в н.п. Жованка загинув військовослужбовець ДНР, що був на бойовому чергуванні в районі н.п. Зайцеве, – передає ДАН. – Близько 22:30 в нього поцілив український снайпер”.

У ДНР також стверджують, що по селищу Залізна Балка на півдні Горлівки українська сторона за добу здійснила сім пострілів з танка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер