<

Військові нарахували 77 обстрілів за добу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:54 | 24.07.2016 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

За минулу добу позиції військових обстріляли 77 разів, передає прес-центр штабу АТО.

За словами військових, на Маріупольському напрямку неспокійно було в Мар’їнці. Зі 120-мм мінометів НЗФ били по Чермалику, Гнутовому, Новогригорівці, Широкиному, Водяному і Старогнатівці. Також по позиціях ЗСУ в Приазов’ї застосовували 82-мм міномети, гранатомети, БМП, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Поблизу Новогригорівки НЗФ вели вогонь із танка.

На Донецькому напрямку зафіксовано 19 випадків ведення вогню. Так, під Авдіївкою противник застосовував 122-мм артилерію, 120- і 82-мм міномети, гранатомети і великокаліберні кулемети, передають силовики.

“Також 30 снарядів зі 122-мм самохідних артустановок бойовики випустили по українських укріпленнях в Опитному. Під вогонь 120-мм мінометів тричі потрапили підрозділи ЗСУ в Новоселівці Другій, а під селом Луганське бойовики використовували БМП, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю”, – повідомляють у штабі АТО.

На Луганщині зафіксовано 18 обстрілів з боку НЗФ. Тут противник обстрілював позиції сил АТО зі 122-мм самохідних установок, 120- і 82-мм мінометів, гранатометів, зенітних установок і стрілецької зброї. Під Новоолександрівкою застосовували артилерію калібру 122 і 82 мм, а також вели вогонь з танка в районі Попасної.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер