<

Військові нарахували 49 обстрілів за добу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:32 | 20.08.2016 / Новини /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

За минулу добу позиції військових обстріляли 49 разів, повідомляє прес-центр штабу АТО.

За інформацією силовиків, 27 випадків порушення режиму тиші зафіксовано поблизу Донецька. Так, по позиціях військових в Авдіївці, Майорську, Зайцевому і Луганському противник відкривав вогонь з мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів. Застосовувалися міномети 82-мм і 120-мм калібру також по Пісках і шахті “Дутівка”.

По Світлодарську, повідомляють ЗСУ, противник випустив близько чотирьох десятків снарядів калібру 152 мм і сім десятків мін калібру 120 мм. Поблизу Луганського і Зайцевого діяли бойові машини піхоти.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 17 порушень режиму припинення вогню. По укріпленнях у Мар’їнці, Водяному і Широкиному противник вів вогонь із мінометів калібру 120 мм і 80 мм, гранатометів різних систем і кулеметів великого калібру. Біля Гнутового і Новотроїцького збройні провокації тривали з використанням гранатометів і стрілецької зброї. Поблизу Старогнатівки і Широкиного застосовували БМП.

“По укріпленнях у Березовому ближче до півночі окупанти задіяли важку артилерію 122-мм калібру. У Гнутовому двічі проявив себе снайпер”, – передають у штабі АТО.

Як заявили також у штабі АТО, на Луганщині противник обстріляв Станицю Луганську з 82-мм мінометів, у Попасній застосував стрілецьку зброю.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок