<

Війна на Донбасі: за добу бойовики 10 разів порушили режим тиші – штаб

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:33 | 9.10.2021 / Новини / /
Перегляди
36
/ Коментарі відсутні

У зоні бойових дій на Донбасі минулої доби, 8 жовтня, 10 разів порушували режим припинення вогню, з них тричі із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомили у штабі операції Об’єднаних сил.

Позиції українських військових біля Золотого-4 бойовики обстріляли з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Троїцького вони стріляли з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі Майорська бойовики вели вогонь з автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів. У напрямку Красногорівки бойовики відкривали вогонь із мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

Неподалік Кримського бойовики двічі вели обстріли зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів, а також із мінометів калібру 120 мм. Поблизу Широкиного — з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Біля Причепилівки вони використали станкові протитанкові та автоматичні станкові гранатомети. У бік Лопаскиного двічі здійснили обстріли з підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Боєць перебуває в лікарні, його стан здоров’я оцінюють як важкий.

У штабі зазначають, що українські військові відкривали вогонь у відповідь на обстріли — використовували не заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Станом на 7:00 9 жовтня порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа