<

Відтепер сертифікати відповідності транспортного засобу можна отримати ближче

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:37 | 18.10.2016 / Новини /
Перегляди
46
/ Коментарі відсутні

Оновлено перелік органів, які видають сертифікати відповідності ТЗ: відтепер сертифікат можна отримати і в Рівному

Перша державна реєстрація транспортного засобу, введення в обіг обладнання здійснюється за наявності сертифіката відповідності, виданого згідно з порядком затвердження конструкції транспортних засобів, їх частин та обладнання (відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.06.2011 № 738).

Повідомляємо, що нещодавно доповнено перелік органів, які видають сертифікати відповідності типу транспортних засобів, необхідні при першій державній реєстрації ТЗ. Відтепер, крім раніше діючих органів, такі сертифікати відповідності автовласникам видають товариство з обмеженою відповідальністю «Рівнестандарт», яке знаходиться за адресою: м. Рівне, вул. Князя Володимира, 28 Б та Державне  підприємство «Харківський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації», що знаходиться за адресою: м. Харків, вул. Мироносицька, 36.

З повним переліком органів із сертифікації можна ознайомитися в інфографіці, що додається.

Довідково:

Вищевказаний перелік органів із сертифікації доповнено згідно з наказом Міністерства інфраструктури України від 06.09.2016 № 306 та від 22.09.2016 №322 (зокрема, доповнено перелік органів із сертифікації, які уповноваженні на виконання робіт із затвердження типу та індивідуального затвердження колісних транспортних засобів, їх частин та обладнання та органів із сертифікації, призначених на виконання робіт з індивідуального затвердження колісних транспортних засобів відповідно до Порядку затвердження конструкції транспортних засобів, їх частин та обладнання, затвердженого наказом Мінінфраструктури від 17.08.2012 № 521).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа