<

Відремонтований позашляховик повернеться до бійців 14-бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:26 | 5.02.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Ще одну добру справу зроблено.В дорогу спроваджували солдатську автівку, що була капітально відреставрована для бійців реактивного дивізіону 14 ОМБ.

На Схід машину, вщент запаковану продуктами харчування, вітамінами, медикаментами та іншими необхідними для волинських солдат речами, повіз перший заступник голови Луцької райдержадміністрації Володимир Боярчук, учасник АТО, який своїй на посаді курує усі питання, пов’язані із вирішенням проблем учасників АТО, – пише у соцмережі Луцька районна газета “Слава праці”

-Відслуживши рік у зоні бойових дій, ця машина повернулася на Волинь в жахливому стані, хлопці попросили допомогти її відремонтувати,- розповідає Володимир Боярчук,- бо там, на війні, транспорт дуже потрібний. До цієї благородної справи долучилося чимало добрих людей, серед яких є бізнесмени, волонтери та звичайні люди.

Військовий капелан отець Михайло освятив бойову машину, аби небесні сили оберігали її пасажирів від ворожих куль та пострілів.
Як повідомив голова Луцької районної ради Валентин Приходько, до цієї доброї справи долучилися також районні обранці, адже одноголосно підтримали рішення про виділення з районного бюджету через відповідні програми підтримки 29 тисяч гривень на двигун для військового позашляховика та близько 5 тисяч гривень на нову підвіску. Окрім цього, посадовець розповів, що і сам став благодійником, віддав половину своєї заробітної плати на нові зимові колеса для військового авто.

Разом з тим,маленькі жителі Лищенської громади передали солдатам малюнки на тему: «Повертайтеся живими!».Адже діти пам’ятають про них, про їх подвиг, про щоденний героїчний вчинок.

-Це вже не перший наш спільний проект допомоги для наших волинських солдатів,- каже голова Луцької райдержадміністрації Ігор Ярмольський,- Обєднавши наші зусилля задля спільної мети, ми допомогли нашим героям. Користуючись нагодою, хочу подякувати усім небайдужим людям, які долучилися до цієї справи.

До речі, солдатську автівку відремонтував місцевий Маяківський підприємець Микола Чернов.

NAmu7ZX4sEs
2rgaVMl2VVE
cU3D4EcMWIs




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер