<

Відправлено черговий вантаж на Схід для бійців 14-ої бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:56 | 1.02.2016 / Новини / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Спільними зусиллями громади Ківерцівського району відправлено черговий вантаж на Схід для бійців 14-ої механізованої бригади та інших.

Три тонни вантажу до складу якого входять продукти харчування, теплий одяг, взуття, ковдри, спальні мішки, побутова хімія, доставлять для наших бійців Сергій Гетманчук, Сергій Чухрій, Сергій Локотько, – пише Ківерцівський інформаційний портал.

До збору всього необхідного долучилися: учні та працівники ЗОШ №4 м.Ківерці, які сплели маскувальну сітку; жителі Дернівської і Дубищенської сільських рад зібрали продукти харчування; колектив Ківерцівської районної гімназії передав для бійців 15 відер вареників.

Особливу вдячність висловлюють волонтери жителям та сільському голові Суської сільської ради, які провели акцію по приготуванню домашніх смаколиків для бійців: наліпили 4 тисячі вареників, насмажили біляків, чебуреків та інших виробів.

У рамках акції «Українська книга на сході» у місто Димитров Донецької області будуть доставлені книги українською мовою зібрані серед жителів нашого краю.

Не можливо залишити поза увагою ківерчанина Влада Головатюка, якому лише 8 років. У період шкільного карантину хлопчик, на рівні з дорослими, активно допомагав вантажити допомогу нашим захисникам.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер