<

Відпочинок у Туреччині: поки збирали гроші, лучанин Дарій Зажицький танцював біля басейну

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:43 | 2.04.2021 / Новини /
Перегляди
247
/ коментарів 10

Дарій Зажицький, якому збирали кошти на лікування лімфоми і який “засвітився” на відпочинку в Домінікані, перед цим відпочивав і в Туреччині.

Про це повідомляє Конкурент.

Нова інформація з’явилася у соцмережах. На підтвердження опублікували відео, де хлопець танцює біля басейну. 

Як пишуть соцмережі, Дарій відпочивав у дороговартісному готелі Туреччини у вересні 2020 року. Орієнтовна вартість відпочинку у Rixos Sungate – 1500$ на одного. Дарій же був у Туреччині зі своєю дівчиною Олею. Водночас тоді він розповідав, що їде в Туреччину на консультації. 

Гроші ж на лікування хлопець збирав у листопаді. Тоді Дарію, як запевняв він, потрібні були 40-50 тисяч доларів на операцію в Туреччині.

Раніше Дарій Зажицький втрапив у скандальну історію. Хлопець тривалий час збирав гроші на дороговартісне лікування лімфоми в Туреччині, однак взимку цього року його побачили на відпочинку в Домінікані. Благодійників обурила така поведінка. Натомість Дарій запевнив на своїй інстаграм-сторінці, що відпочинок – це подарунок бабусі, яка взяла кредит для того, щоб порадувати внука.

Згодом хлопець “засвітився” в аварії, яка сталася 30 березня в обідню пору на проспекті Перемоги. Як стверджують очевидці, за кермом “крайслера” перебував 22-річний Дарій Зажицький, якому збирали кошти на лікування лімфоми. Проте сам Дарій цю інформацію заперечив, зазначивши, що все це – вигадки. У луцькому автоцентрі Detroit зазначили, що авто, на якому начебто їхав Дарій, належить їм. Тобто його орендували. Оренда такого автомобіля там вартує 35 євро на дві доби, 30 євро – на 3-7 діб. 




коментарів: 10
  1. Таких, як він тисячі! Перед тим, як комусь допомагати, треба знати людину.напишіть заяву, хай перевірять його діагнози. Може за шахрайство посадять.

  2. А найсумніше, що після таких випадків, у багатьох людей зникне бажання фінансово допомагати людям, в тому числі і тим, які цих грошей вкрай потребують.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер