<

Відомий іспанський футболіст Хосе Антоніо Рейєс загинув в ДТП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:34 | 1.06.2019 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

1-го червня відомий іспанський футболіст Хосе Антоніо Рейєс помер в трагічній ДТП. 35-річний чоловік загинув поблизу рідного міста Утрера, що в Іспанії.

Жахливу новину щодо смерті футболіста повідомив офіційний твіттер Севільї, – передає футбол 24.

Клуб, з яким Рейєс перемагав у Лізі Європи, сповістив, що колишній гравець збірної Іспанії помер у аварії. Трагедія сталась на шосе між Севільєю та Утрерою (рідним місто Рейєса). Автомобіль, у якому їхав футболіст, з’їхав з дороги та загорівся. В цей час поряд з Хосе Антоніо сидів двоюрідний брат, який також загинув.

Останньою командою іспанця була Естремадура, яка грає в Сегунді. Федерація футболу Іспанії вже оголосила, що матчі другого дивізіону переносяться на 4 червня. Серед них і гра Альбасете та Малаги, за які виступають українці Роман Зозуля та Євген Селезньов відповідно.

Рейєс відомий за виступами у таких грандах європейського футболу, як Реал, Севілья, Атлетіко, Арсенал, Бенфіка. За кар’єру хавбек здобув чимало титулів – чемпіон Іспанії та Англії (перший іспанець, який виграв АПЛ), 5-разовий переможець ЛЄ (рекорд), фіналіст Ліги чемпіонів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця