<

Олімпійський чемпіон зі Львова назвав українську мову «псячою»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:39 | 19.08.2021 / Новини / /
Перегляди
988
/ коментарів 8

18-го серпня екс-нардеп Володимир В’язівський опублікував фото переписки, де бронзовий призер Олімпійських ігор 2004 року, тренер зі стрільби з лука, львів’янин Дмитро Грачов попросив його «не спілкуватися на псячій мові».

Володимир В’язівський оприлюднив SMS-переписку зі спорсменом, бо вважає, що таких людей не варто запрошувати на урочистості з нагоди 30-річчя Незалежності України та допускати до тренування дітей, повідомляє ZAXID.NET.

“Товариство, цікавить ваша думка: чи вартує запрошувати на урочистості з нагоди Незалежності олімпійців, які в приватному спілкування зневажають Україну, українську мову? Чи варто таких олімпійців допускати до тренувань дітей, лекцій та інших публічних заходів?”, – йдеться в пості.

Як зазаначалось, SMS-переписка з Дмитром Грачовим відбулася понад місяць тому і стосувалася повернення боргу. За словами екс-нардепа, спортсмен заборгував йому 4500 доларів США. Дмитро Грачов вів переписку російською мовою і запропонував Володимиру В’язівському «не спілкуватися на псячій мові».

“Ми з ним перетиналися у бізнесових справах. Він мав мені повернути борг, але так і не повернув. Я йому час від часу нагадував, що ми маємо зустрітися, щоб вирішити питання боргу. А його чомусь прорвало на іншу тему”, – розповів Володимир В’язівський у коментарі ЗМІ.

Як відомо, Дмитро Грачов виборов Олімпійську медаль на Олімпіаді 2004 року в Афінах в командних змаганнях у складі збірної України. Як подяку за олімпійську медаль отримав від міста квартиру у Львові.




коментарів: 8
  1. То може він мав на увазі не Українську мову, а конкретно Львівську?
    Володя дискредитував себе, бо кожен з кола його спілкування, якшо не дурний, то зробив висновки шо він за фрукт.

  2. Комсомолець теж у свій час квартиру отримав від держави, але це ніскільки не заважало йому вести підривну діяльність проти неї ж, і надалі не заважає йому ідентифікувати себе, скоріше всього, поляком, але аж ніяк не українцем. “Псячий потрох” – шо тут ше скажеш.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер