<

Відомого на Волині аграрія Степана Москвича затримали та доправили до Києва

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:48 | 20.12.2017 / Новини /
Перегляди
19
/ Коментарі відсутні

Відомого на Волині аграрія Степана Москвича 19 грудня затримали та доправили до Києва. За однією з версій, затримання, нібито, здійснювали працівники Національного антикорупційного Бюро України.

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс, – повідомляє ІА Волинські новини.

Чоловіка, як стверджеє адвокат Сергій Сафулько, запросили у Київ на допит. З приводу якої справи – правник не розповів, подробиці пообіцяв повідомити згодом.

Тим часом у телефонному коментарі Степан Москвич повідомив, що його взяли під арешт.

Степан Москвич відомий конфліктом з народним депутатом Сергієм Мартиняком. Обдва – власники аграрних бізнес-імперій. Кілька років тому сталися рейдерські розбірки між цими бізнесменами. Зокрема, комбайни Мартиняка приїхали збирати врожай на поля, які засіяв Москвич. Чий врожай – почали з’ясовувати на місці. Кажуть, навіть хтось стріляв в бік комбайна.

З приводу цих подій відкрите кримінальне проваження і тривають судові тяганини. Але попри те, що справа тягнеться роками, суд досі не поставив у ній крапки.

Жару в вогонь нещодавно підлив і голова Луцького міськрайонного суду Михайло Квятковський, який оприлюднив матеріали цього досудового розслідування на весь світ. У зв’язку з цим сторона захисту Степана Москвича оголосила відвід суддям міськрайоного суду.

З телефонної розмови зі Степаном Москвичем можна зробити висновки: затримали чоловіка саме з приводу цієї справи. Ось тільки незрозуміло, чому саме київські правоохоронці, а не місцеві.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок