<

Відкриття факультету TikTok у Київському університеті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:13 | 15.09.2021 / Новини / /
Перегляди
416
/ коментарів 5

Вперше не тільки в Україні, а й у світі в Київському університеті культури започаткували трендовий проєкт – факультет Тік-Ток. Після закінчення факультету можна буде навіть отримати диплом.

Факультет Тік-Ток – це інноваційно та молодіжно, це новий феномен. Про це оголосив президент навчального закладу Михайло Поплавський.

За словами Михайла Поплавського, майбутнє за соціальними мережами. Молодь повинна бути в тренді і творити свою зіркову дорогу через соцмережі. 

“Моя місія – українізувати Тік-Ток, вести за собою креативну, амбітну та перспективну молодь, яка творитиме новітню історію країни. Українців мають знати у всьому світі. Україні є чим дивувати світ.

Ми розпочинаємо навчати «з нуля» і по закінченні ви зможете отримати диплом. Університет культури – це бренд, який повинен підкорити світовий інформаційний простір”, – акцентував керівник закладу.

Керівником проєкту «Тіктокери університету культури» стала випускниця вишу, начальник культурно-творчого відділу Лілія Можаєва.

“Університет культури та Михайло Поплавський завжди в тренді. Наразі світ дуже швидко розвивається, з’являються нові соцмережі, і Тік-Ток тримає лідируючі позиції. Якщо ви хочете бути лідерами по життю, то Тік-Ток це ваша тема. Потрібно розвивати себе, створювати свій бренд, а ми будемо допомагати вам у цьому”, – звернулася до студентів Лілія Можаєва.

Майбутній тік-токер муситиме відмінно знати тренди соцмереж, бути цікавим, створюючи оригінальний контент, йти в ногу з часом і навіть випереджати його.

По завершенні презентації молодь і Михайло Поплавський зняли свій перший спільний тік-ток. Після чого, М. Поплавський і керівники креативних груп, студдекани поставили свої нікнейми та автографи на масштабному банері факультету Тік-Ток, щоб остаточно зафіксувати знакову подію.




коментарів: 5
  1. Те, що “творить” Поплавський до КУЛЬТУРИ ніякого відношення немає. А от що стосується шоу-бізнесу його творчість просто неперевершена.
    А по-друге–пропозиція для Дабинілова: перейменувати українців на ТІК–ТОКЕРИ. Треба ж, як він каже, дивитись на 10 кроків вперед.

  2. непогано б зробити ще факультет ютуба, інстаграмма, і таке інше. И вчити там не меньше 6 років…

    • Про факультет пopнхаба забули. Його там, по факту, треба було відкривати першим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок