<

Відбувся турнір з міні-футболу серед правоохоронців області, присвячений 25-й річниці створення СБУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:26 | 20.03.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

З нагоди 25-ї річниці створення Служби безпеки України в Луцьку відбувся Турнір з міні-футболу, в якому взяли участь місцеві команди співробітників правоохоронних органів.

Заступник голови Волинської обласної організація ФСТ “Динамо” України   Василь Авраменко під час урочистого відкриття змагань відзначив внесок у розвиток спорту в регіоні Управління СБУ у Волинській області, за ініціативи якого й було організовано турнір, – повідомляє прес-служба СБУ.

Вітаючи учасників змагань керівник Управління СБУ у Волинській області Юрій Фелонюк наголосив на тому, що подібні спортивні заходи сприяють згуртованості правоохоронців та пропагують здоровий спосіб життя.

Попри товариський характер змагань вболівальники могли спостерігати за безкомпромісною боротьбою на футбольному полі. У результаті напруженої боротьби перше місце в турнірі здобула команда Управління ДСНС у Волинській області. Срібні призери – футболісти Луцького прикордонного загону. Третє місце в турнірі виборола команда Головного управління Національної поліції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер