<

“Відбувається, правовий геноцид прав бійців, який ніхто не розуміє і не може зупинити”, – адвокат Василь Нагорний

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:57 | 23.02.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Військовим, яких намагаються звинуватити безпідставно, пропонує подавати до суду на прокуратуру.

Про це адвокат написав на своїй сторінці у фейсбук.

“Порахував, сьогодні близько 30 бійців звернулось. Завтра вже 10 записано, а ще будуть дзвінки. Тому, самі розумієте… Поліція Волині в більшості молодці, хлопців не “пакують”, хоча ті й в розшуку, а просто просять піти в нашу військову прокуратуру, яка вручає повістки в прокуратури інших областей. Тепер про те що відбувається.
Відбувається “дурдом”, правовий геноцид прав бійців, який ніхто не розуміє і не може зупинити. Тому так: кого кличуть в інші області, дзвоніть спочатку до слідчих прокуратур, з’ясовуйте, що відбуваєттся, уточнюйте дату явки та потребу з’явитись. Боїтесь розмовляти з прокурором, то попросіть когось з “наглих атошників” чи родичів, хай вони з’ясують що до чого.
  Запам’ятайте: перебування в медичному закладі, хвороба – поважна причина неявки!, але треба повідомити прокурора. Хто хоче “порішати” – наймайте інших адвокатів. Всіх інших можу проконсультувати, скласти схему першочергових дій. Хто відстояти себе хоче – однозначно допомагаю, хто визнає вину – на мій розсуд. ХТО ПОТРАПИВ ПІД “РОЗДАЧУ” АБСОЛЮТНО БЕЗПІДСТАВНО, А ПОТІМ СКАЗАЛИ: “ОЙ, ВИБАЧТЕ, ПОМИЛОЧКА” – ВВАЖАЮ ВАРТО “ВІДДЯЧИТИ” ПРОКУРОРАМ ПОЗОВАМИ ДО СУДУ.
Ще раз наголошую боятись не має чого, нікого не посадять, не арештують. Просто треба або поборотись за себе, або “здатись”. Судячи з всього ніхто не збирається це припиняти. Кому встигну – допоможу! “




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа