<

Відбулась об’єднувальна зустріч представників місцевого самоврядування Волині від партії «За Майбутнє» у Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:15 | 27.09.2021 / Новини / /
Перегляди
1150
/ Коментарі відсутні

25-го вересня на території Луцького замку відбувся з’їзд представників місцевого самоврядування Волині за підтримки народних депутатів та лідера партії «За Майбутнє».

На зустрічі, тема якої – успіхи та виклики реформи децентралізації в контексті розвитку громад Волині, присутніми були 532 депутати місцевих рад, які представляють партію «За Майбутнє» у Волинській області.

З вітальним словом до представників партії «За Майбутнє» звернувся її лідер та народний депутат Ігор Палиця.

«Ми хочемо гарного майбутнього, тому об’єднали свої зусилля та створили партію «За Майбутнє». Разом ми приймали участь у місцевих виборах, разом намагались перемогти та перемагали – аби довести, що ми дійсно знаємо, як змінити нашу країну.
Ми – команда, яка спільно приймає рішення. Кожен з представників партії є відповідальним перед виборцями та не має їх підвести», – зауважив Ігор Палиця.

Народний депутат Ігор Гузь розповів про свій успіх та поділився досвідом з присутніми.

«Ми відповідальні за Волинську область уже рік. Виборець, зокрема волинський – мінлив, він хоче бачити результат роботи народних депутатів, міських голів і керівників громад та депутатського корпусу.
У 2019-му році я взяв на виборах до парламенту четвертий результат по країні. Тепер хочу, щоб наша команда, зокрема у Володимирі й Нововолинську, повторила цей результат. Запорука цього – ефективна, дієва, постійна комунікація з виборцями.
За 5 років я особисто провів більше тисячі зустрічей із виборцями, об’їхав всі 211 населених пунктів мого виборчого округу. Восени є можливість усім депутатам місцевих рад від нашої команди піти до людей», – розповів Ігор Гузь.

Аби поділитись з присутніми секретами своїх успішних проєктів на захід завітали мери чотирьох міст Волині – Ігор Чайка (Ковель), Ігор Пальонка (Володимир), Борис Карпус (Нововолинськ) та Ігор Поліщук (Луцьк).

Міській голова Володимира – Ігор Пальонка, розповів про свій успіх та поділився успішними здобутками громади.

«Я в органах місцевого самоврядування з 2006 року. Пам’ятаю ті часи, коли ми, сільські голови, ходили в адміністрацію і просили гроші. Сьогодні ми відчуваємо себе господарями на своїх територіях, ми дбаємо за наповнення бюджету, ефективне використання земель, за добробут кожного мешканця громади та можемо йому допомогти.
Досягненням за останній рік у першу чергу вважаю те, що ми пропорційно розподіляємо кошти для потреб жителів міста й сільських територій. Ми увійшли в десятку громад щодо підзвітності й контролю. Цей курс взяли після виборів, як і обіцяли, і він виправдав себе. Адже кожен мешканець хоче знати, як витрачаються кожна копійка з бюджету», – зауважив Ігор Пальонка.

Про виклики, що стоять перед громадою розповів Нововолинський міський голова Борис Карпус.

Я з міста Нововолинськ, це місто, де найбільша по країні кількість депутатів від партії «За Майбутнє» була обрана в органи місцевого самоврядування. І це люди, які хочуть змінити наше місто та з користю використати цих 5 років.
Вони зі мною ходять по дворах, організовують зустрічі, вони так само проводять прийоми, спілкуються з людьми та інформують про проблеми. Для нас дуже важливо не втратити комунікацію з громадянами.
Нововолинськ – це мономісто, яке виникло для обслуговування вугільних підприємств. І сьогодні воно потребує, щоб діяли пільгові умови для інвесторів, тільки так ми зможемо знайти вихід з ситуації. На це можуть вплинути нардепи, від голосування яких залежить подальша доля нашої потенційної співпраці з інвестором. Актуальне питання з тарифами на газ, через які ми в майбутньому будемо нести великі бюджетні втрати. У нас хороша комунікація з головою обласної ради. Хочеться подякувати за сприяння у багатьох питаннях, але просимо у майбутньому справедливого розподілу державної субвенції на ремонт доріг», – сказав Борис Карпус.

Відзнаки за активну участь у передвиборних перегонах 2020-го року отримали депутат Волинської обласної ради Андрій Бокоч, голова Луцької районної ради Олександр Омельчук, перший заступник голови Колодяжненської сільської ради Петро Оксентюк, депутат Луцької міської ради Вікторія Майборода та депутат Волинської обласної ради Орест Маховський.

Фоторепортаж зустрічі представників партії «За Майбутнє», зокрема, голови обласної ради, чотирьох мерів міст обласного підпорядкування, членів партії та їх прихильників від видання БУГ:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер