<

Від китайського коронавірусу вже померло 638 людини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:09 | 7.02.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Внаслідок зараження коронавірусом, з початку епідемії померли 638 людини. Вилікувались від вірусу 1604 особи. У Європі відомо про 31 випадок зараження коронавірусом.

Про це повідомляє УП, посилаючись на карту поширення коронавірусу від Центру системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джона Хопкінса.

Від коронавірусу 2019-nCoV зафіксовано 638 смерті. Водночас там же успішно виписали з лікарень 1604 особи.

Кількість випадків захворювання збільшилась до 31 485 людей. 

За останню добу від вірусу померло 73 людини.

Тим часом, Велика Британія, Німеччина і Італія оголосили про нові випадки зараження новим вірусом з Китаю 6-го лютого, в результаті чого загальна кількість підтверджених випадків в Європі досягла 31, – передає Європейська правда.

У Німеччині всі випадки, крім двох, пов’язані з постачальником автозапчастин Webasto, штаб-квартиру якого неподалік від Мюнхена відвідав китайський колега. Серед інфікованих двоє дітей.

Британська влада підтвердила третій випадок зараження в країні, заявивши, що пацієнт заразився вірусом не у Великій Британії.

В Італії 34-річний чоловік заразився вірусом в Ухані, де він жив. Він був одним з 56 італійців, які прибули до країни в понеділок на італійському літаку ВПС з Китаю.

А на круїзному лайнері Diamond Princess, який перебуває на карантині біля порту Йокогама в Японії, діагностували коронавірус 2019-nCoV ще у 41-ї особи – і число інфікованих там сягнуло 61 особи, – повідомляє Укрінформ.

На борту лайнера перебувають 3.700 осіб з 56 країн, з яких 2.700 – пасажири, а решта – члени екіпажу, у тому числі 25 українців.

Нагадаємо, 3-го лютого БУГ повідомляв про загибель 360 осіб, понад 17 тисяч – інфіковані, 400 – одужали.

Спалах нового коронавірусу, який Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) визнала глобальною надзвичайною ситуацією, виник у грудні в столиці китайської провінції Хубей у місті Ухань.

Водночас, на думку ВООЗ, рівень поширення нового коронавірусу з Китаю наразі не становить пандемії.

Як інформує БУГ у Волинській лікарні облаштували бокси на випадок зараження коронавірусом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер