<

Від кулі проросійського снайпера на Сході загинув український військовий

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:59 | 25.11.2020 / Новини / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

На Донбасі 24-го листопада загинув військовослужбовець з Київської області — 31-річний старший солдат В’ячеслав Мінкін. Його поранив снайпер російських окупаційних військ поблизу Авдіївки.

Військового намагалися врятували лікарі, однак він помер у госпіталі, – пише ТСН.

“З глибоким сумом сповіщаємо, що у зоні проведення ООС загинув фастівчанин, захисник України, старший солдат В’ячеслав Мінкін. 31-річний Мінкін Вячеслав Юрійович був одружений, мав сина. 2019 року був нагороджений медаллю за участь у боях “Світлодарська дуга”, — повідомила Фастівська міська рада у фейсбуці.

Протягом минулої доби, 24 листопада, збройні формування Російської Федерації та її найманці чотири рази. Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 25-го листопада. 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” порушення режиму припинення вогню зафіксовані поблизу населених пунктів Шуми та Південне. Тут бойовики застосовували стрілецьку зброю та підствольний гранатомет.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” окупанти застосовували стрілецьку зброю. Крім того, у передмісті Авдіївки прицільний вогонь вів ворожий снайпер. Унаслідок його пострілу вогнепальне поранення отримав військовослужбовець Об’єднаних сил. Його шпиталізували, але медики врятувати бійця не змогли. 

“Про зухвалі та підступні дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців негайно було повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін”, – повідомили у штабі.

Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками.

Від початку цієї доби, 25-го листопада, по всій лінії розмежування спостерігається тиша.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа