<

Ветерани податкової та митної служби разом з ДФС Волині дбатимуть про податкову культуру підростаючого покоління

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:20 | 1.04.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Угода про співпрацю між ветеранськими організаціями митної,  податкової служби та органами ДФС Волині передбачає низку заходів, які покликані виховати сумлінних платників податків серед учнівської молоді та юнацтва.

А досвід податківців і митників, котрі нині активно пропагують добросовісне ставлення до конституційного обов’язку сплати податків через місцеві осередки ветеранських організацій, як ніколи стане в нагоді, – запевняють в Головному управлінні ДФС у Волинській області.

«Ми цінуємо і поважаємо наших колишніх працівників податкової і митної служби, які нині в лавах ветеранів не залишаються байдужими до проблем нашої держави та процесів реформування в органах ДФС. Позиція і пропозиції ветеранів податкової і митної служби щодо ефективних механізмів реформування ДФС, а також їх досвід наставництва – неоцінені для виховання в підростаючого покоління відповідальності за фінансову безпеку держави», – зазначає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Довідково: 31 березня 2015 року підписано Угоду про співпрацю і взаємодію між Головним управлінням ДФС у Волинській області, місцевим осередком ВГО «Асоціація ветеранів державної податкової служби України» у Волинській області та Ягодинським відділенням ВГО «Спілка ветеранів митної служби України».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця