<

Верховна Рада призначила Шкарлета міністром освіти і науки в Україні, нардеп Гузь голосував проти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:08 | 17.12.2020 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Парламент 17-го грудня підтримав кандидатуру чинного виконувача обов’язків міністра освіти і науки Сергія Шкарлета на посаду міністра. За висловилися 226 народних депутатів, проти – 43, утрималися 39, не голосували 35 парламентарів.

Зокрема за призначення проголосував 171 народний депутат від «Слуги народу», 20 – від «Опозиційної платформи – За життя», 12 від партії «За майбутнє», 16 представників «Довіри» і семеро позафракційних, – інформує Радіо Свобода.

Ігор Гузь проголосував проти призначення Сергія Шкарлета Міністром освіти і науки України, – йдеться на офіційній сторінці нардепа.

Зі слів парламентаря, усе демократичне «крило» Верховної Ради висловилося проти такого призначення, але, на жаль, у залі таки знайшлося 226 голосів за це рішення.

Усій країні відомо, що не підтримують призначення ректора Чернігівського НТУ Сергія Шкарлета очільником МОНу й освітяни та науковці. Вони ще влітку, коли у Раді зареєстрували відповідний проєкт постанови, організували акцію під назвою «плагіатний поїзд», де учасники крадуть один в одного тексти. Адже ректор набув собі слави через те, що у його наукових роботах виявили великі обсяги плагіату.

Також Сергій Шкарлет відомий тим, що балотувався у депутати Чернігівської обласної ради від Партії регіонів та на президентських виборах відкрито підтримував Віктора Януковича.




один коментар
  1. відкрито підтримував Віктора Януковича – ти диви, який гад… мабудь, хотів шоб було як за януковича, а не як зараз..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа