<

Верба-Любомль, Ковель-Володимир, Володимир-Павлівка: нардеп Гузь обговорив ремонт автошляхів з представником Укравтодору на 2023 рік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:11 | 1.12.2022 / Новини / /
Перегляди
4611
/ коментарі 4

1-го грудня в Києві Ігор Гузь разом з колегами-депутатами з Волині Іриною Констанкевич та Вячеславом Рубльовим зустрілися з Анатолієм Посполітаком, якого нещодавно призначили заступником керівника Укравтодору.

Про це Ігор Гузь повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

Анатолій Посполітак – також вихідець з Волині, який довгий час очолював Службу автомобільних доріг області. Тому знає потреби регіону в шляхах і важливість ремонту автошляхів в прикордонних регіонах.

У 2023 році плануються ремонтні роботи на трьох важливих магістралях:

  • початок роботи над автошляхом з Верби до Любомля;
  • продовження робіт з Ковеля до Володимира;
  • ремонт шляху від Володимира до Павлівки.

Це ключові стратегічні напрямки.




коментарів: 4
  1. А дорога Устилуг – Коритниця коли буде не ремонтуватись, а строїтись її там ще з часів СРСР немає, дорога над самим Українсько – Польським кордоном, а в Коритниці прикордонна застава, туди потрібно їхати з Нововолинська стільки часу, скільки зазвичай їде автобус до Луцька, що до Луцька 90 км, а до Коритниці грубо кажучи 50 км!!!

  2. Люди добрі! А як щодо доріг в об’їзну на Володимир через Овлочин? Живемо в 21 столітті, а через села автобус майже два роки не їздить!!! Як людям доїжджати до райцентру, навіть до банкомату? Як до вас достукатися? Обіцяли всі перед виборами, а тут – дуля!

  3. Це зрада!
    Ті посіпаки роблять для окупантів ідею нападу зі сторони Білорусі більш привабливою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця