<

Вдавав продавця дров: у Луцьку зловили шахрая, який переховувався від поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:05 | 23.11.2022 / Новини / , /
Перегляди
129
/ Коментарі відсутні

21-го листопада у Луцьку зловили чоловіка, який у соцмережах публікував оголошення про продаж дров, гроші просив людей скидати наперед, після цього на зв’язок він не виходив. За послугу брав майже 7 000 гривень.

Про це повідомили у поліції Волині.

Днями до поліції звернулася 51-річна мешканка Каменя-Каширського. Жінка розповіла, що намагалася придбати дрова у мережі: на відповідне оголошення вона натрапила у одній із місцевих груп. Зв’язавшись із так званим продавцем, волинянка домовилась про поставку та заплатила майже 7 000 гривень наперед. Натомість, дров жінка не отримала, а зв’язок із продавцем зник.

Ошукав громадянку 31-річний житель цього ж району. Як з’ясувалося, зловмисник за цією ж схемою ввів в оману ще двох мешканців району та заволодів їхніми коштами.

Шахрай переховувався від правоохоронців, тому була взята ухвала на його затримання. Учора чоловіка затримали у Луцьку, наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. 

Триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України. Мова йде про шахрайство, вчинене шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки.  




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер