<

Вчителя з Нововолинська та Володимира відзначили Премією імені Йосипа Гошовського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:52 | 1.10.2021 / Новини / , /
Перегляди
1912
/ Коментарі відсутні

30-го вересня відбулись урочистості з нагоди професійного свята педагогів у Волинському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Андрій Бокоч привітав від імені народного депутата України Ігоря Гузя присутніх та вручив нагороди. Про це повідомили на фейсбук-сторінці депутата.

Спільно з першим заступником голови Волинської обласної ради Юрієм Поліщуком відзначили лауреатів Премії імені Йосипа Гошовського, котрою щороку вшановують 5 педагогів області за значні досягнення.

Премію отримали учитель історії та предмету «Захист України» Нововолинського ліцею № 8 Віктор Поліщук та вчитель інформатики Володимир-Волинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Василь Горбач.

Також нагороджено було – директора Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти, професора Петра Олешка, вчительку історії та правознавства закладу загальної середньої освіти «Павловичівський ліцей» Володимир-Волинського району Наталію Дудку, директорку комунального закладу «Литовезький ліцей імені Володимира Якобчука» Тетяну Іваницьку.

Нововолинський педагог висловив свою вдячність на сторінці у фейсбуці.

“Отримав диплом лауреата. Дуже приємно, що звернута увага на предмет «Захист України»”, – йдеться у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер