<

Важливо передбачити в проекті держбюджету кошти на будівництво фортифікаційних споруд на державному кордоні з Білоруссю, – Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:17 | 24.11.2021 / Новини / , /
Перегляди
207
/ 1 коментар

Під час години запитань до уряду народний депутат Ігор Гузь висловив Міністру внутрішніх справ України питання, яке турбує депутатів-мажоритарників Волинської області та стосується охорони державного кордону з Білоруссю.

Депутати хочуть бачити пропозицію Міністерства про будівництво фортифікаційних споруд у проекті державного бюджету на 2022-й рік, йдеться на сторінці у фейсбуці нардепа.

За його словами, щоб побачити реальний результат, потрібно вже знати, скільки потрібно коштів та де їх взяти на цю ціль.

Окрім того, депутат зазначив, що Міністр має взяти під особистий контроль прозорість процесу з будівництва «умовної стіни» на державному кордоні, щоб уникнути різноманітних зловживань.

Денис Монастирський відповів, що Міністерство фінансів України вже підтвердило можливість виділення коштів на облаштування українсько-білоруського кордону у 2022-му році.

Відповідні пропозиції і фінансові запити Міністерства внутрішніх справ будуть запропоновані на розгляд народним депутатам України в проекті держбюджету до другого читання.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер