<

Важкохворий волинянин, якому збирали кошти, полетить на лікування до США

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 12.12.2017 / Новини /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Важкохворому жителю Шацька Роману Федчишинукошти на лікування у США.

Нагадаємо, у молодого чоловіка – ендокринна пухлина, яка потребує оперативного втручання, – пише Район.Шацьк.

На тривале лікування родина вже витратила всі гроші, продала майно та навіть має кредити. В Україні і ще у 8 країнах йому нічим не змогли допомогти і останній шанс врятувати Романа і не залишити його дитину сиротою – це полетіти на лікування до США. Для обстеження і лікування у США були необхідні 7 тисяч доларів.

Після повідомлень про допомогу в ЗМІ вдалося зібрати майже всю суму.

Як повідомила волонтер Маріанна Заліська, потрібна ще певна сума:

“Радує, що люди відгукнулися. Проте це Америка, обстеження може бути більш обширне або може статися якийсь форс- мажор, який збільшить суму. Квитки до Нью-Йорка і назад надасть МАУ, але звідти потрібно оплатити ще переліт до лікарні. Плюс потрібні гроші на житло”.

Приємно, що суму майже зібрали, але не всю, і страшно, що Роман може просто не дочекатися, не встигнути.

“На жаль, в мене вже були випадки, що банально не встигали. Тому закликаю небайдужих проявити співчуття і допомогти Романові”, – благає волонтер.

Номер рахунку для благодійників:

4731 2191 0165 2984 (Федчишин Роман Миколайович). За всією додатковою інформацією звертатися за телефонами: +38-066-04-22-946 або +38-096-88-14-137 (мама Романа – Світлана).




один коментар
  1. Навіщо писати цю ахінею? У восьми країнах не виявили нічого і в США не виявлять також!!! Я добре знаю особисто цього мудака. Він нічого не хоче робити от і корчить з себе хворого. Та й хворобу він сам собі придумав таку, що діагностувати неможливо!!!! В Ізраїлі чи в Сінгапурі цей діагноз не підтвердили!!! Я це точно знаю!!! А мати його йде в нього на повідку от і бігає просить гроші. Коли він її в могилу зведе, то й хвороба його відступить, бо не буде кому йому носа витирати. Мудак він!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця