<

Василь Ломаченко присвятив перемогу загиблому другові

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:45 | 9.04.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Чемпіон світу за версією WBO Василь Ломаченко, перемігши Джейсона Сосу, розповів, кому присвятив свій тріумф.

Про це пише Корреспондент.

“Насамперед я хотів би подякувати всім, хто підтримував, хто дивився нас сьогодні. Присвятити цю перемогу я хотів би своєму другові, якого вбили в день цього бою кілька років тому – Сергію Лащенкові. Я завжди його пам’ятаю, він завжди буде в моєму серці. Я любив його і люблю, як друга і брата. Привіт його дружині і синові.

Спасибі татові, всьому тренерському складу, психологу, який виконав велику роботу. Спасибі всім, хто був поруч зі мною останні два місяці перед боєм, готувалися разом зі мною, пройшли вогонь і воду, мідні труби ми проходимо зараз разом. Спасибі моїй родині, яка чекає в Україні, всім українцям, які встали о 5 ранку.

Хотів би передати привіт своєму найбільшому фанату – своїй бабусі. Вона завжди дивиться мене по телевізору, я приходжу до неї, вона каже: “Васильку, тебе показували по телевізору”. Бабусе, привіт!”, – Розповів Василь Ломаченко.

Відзначимо, що Сергій Лащенко був майстром спорту міжнародного класу з тайського боксу і чемпіоном Європи. Його вбили у квітні 2015 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер