<

Василь Ломаченко переміг рішенням суддів Джемейна Ортіса у першому бою в 2022 році

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:40 | 30.10.2022 / Новини / , /
Перегляди
212
/ Коментарі відсутні

34-річний український боксер Василь Ломаченко повернувся в ринг, він провів перший бій після майже 11-місячної перерви. У американському Нью-Йорку Ломаченко здолав непереможного до цього бою 26-річного Джемейна Ортіса.

Згідно із суддівськими записками, результат бою Ломаченко – Ортіс: перемога Ломаченка 115:113, 116:112 та 117:111. Повідомляє Суспільне.

Якщо для Ломаченка це був поєдинок після вкрай довгої паузи, то Ортіс бився втретє у 2022 році. Водночас американець уперше у кар’єрі проводив 12-раундовий бій – до того він лише двічі бився у 10-раундових боях, інші були коротшими.

Зі старту бою Ломаченко – Ортіс уперед пішов саме американець. Джемейн не боявся титулованого суперника, захопив ініціативу, працював джебом та був значно активнішим. Уже після першого раунду у Ломаченка набрякло праве око. Василь відповідав контратаками та комбінаційними серіями ударів.

Найбільшою перевага Ортіса була в четвертому раунді, коли він наніс 17 точних ударів проти 8 українця, згідно зі статистикою Compubox. У п’ятому раунді Василь провів свою активну 3-хвилинку, спробував перехопити ініціативу.

У раундах 6-8 уже Ломаченко більше працював першим номером, Ортіс у свою чергу вмикав активну роботу в кінцівках 3-хвилинок, таким чином прагнув забрати ці раунди собі. Темп від Ортіса упродовж раундів поступово падав, однак українець не надто підтримував чи підіймав його.

В останніх раундах Ломаченко проводив серійні атаки та намагався уникати пропущених ударів від Ортіза, однак великої переваги у Василя не було. Бій пройшов усю дистанцію, рішення про переможця приймали судді.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер