<

Вакарчук повідомив про можливість об’єднання із Зеленським

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:06 | 19.12.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарі 3

Відомий український музикант, лідер групи “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук заявив, що не знає про керівника студії “Квартал 95” Володимира Зеленського як про політика.

Про це пише Today.

“Я такого політика не знаю. Я знаю політика з прізвищем Голобородько (головний персонаж серіалу “Слуга народу” Василь Голобородько, якого грає Володимир Зеленський. – Авт.). Це дуже цікавий політик, але .. він не громадянин України… і, на щастя чи на жаль, не може балотуватися”, – заявив Вакарчук.

Співак також уточнив, що у нього “дуже мало знань” про Зеленського.

Раніше другий президент України Леонід Кучма підтримав можливу участь у президентських перегонах фронтмена групи “Океан Ельзи” Святослава Вакарчука та шоумена Володимира Зеленського.

“Я вважаю позитивним фактом, що вони спробують трохи розбавити той бомонд – не знаю, скільки там десятків кандидатів буде”, – сказав Леонід Кучма.

За результатами опитування, що проводилося соціологічною групою “Рейтинг” на замовлення Міжнародного республіканського інституту (IRI), якби президентські вибори проводилися на цьому тижні, то Юлія Тимошенко отримала би 14%, Петро Порошенко – 8%, Володимир Зеленський – 8%, Анатолій Гриценко – 7%, Юрій Бойко – 6%, В’ячеслав Вакарчук та Олег Ляшко – по 4%.




коментарів: 3
  1. С.Вакарчук не має наміру об’єднуватися із Зеленським. Про це твердо сказано у його інтерв’ю. Щось ви начудили із заголовком, “БУГ”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа