<

В зоні проведення АТО троє військових загиблих, семеро поранених

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:21 | 16.02.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Донбасі різко погіршилася обстановка.

У зоні проведення АТО на сході України за минулу добу загинули троє українських військовослужбовців, семеро отримали поранення. Про це повідомив спікер адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник, – пише Корреспондент.

За його словами, кожен третій ворожий обстріл противник веде з важкого озброєння, забороненого мінськими домовленостями, – мінометів.

Так, зазначено, що режим тиші був двічі порушений на північ від Бахмутської траси (Луганська область).

Найзапекліші бої тривають на лінії фронту Зайцеве – Майорське. Вчора на цих рубежах відбулося більше десятка мінометних обстрілів. Неспокійна обстановка залишається і в районі Донецького аеропорту, однак тут окупанти не застосовуються важке озброєння.

1760053

Тривають систематичні обстріли передових позицій сил АТО поблизу Красногорівки і Мар’їнки. Крім цього, НЗФ вчора обстрілювали українські позиції на ділянці фронту від Павлополя до Азовського моря.

У свою чергу сепаратисти повідомляють про обстріл західних околиць Донецька, північного передмістя Горлівки і Комінтернового. Сайт ДАН повідомляє, що в результаті нічного обстрілу Зайцевого була поранена дитина, а також пошкоджено 27 житлових будинків.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер