<

В Зеленського запитали, чим зумовлене призначення голови Волинської ОДА з Луганська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:24 | 9.07.2020 / Новини / , /
Перегляди
9
/ 1 коментар

У президента Володимира Зеленського поцікавились, чим зумовлене його рішення призначити головою Волинської ОДА Юрія Погуляйка, який є вихідцем з Луганщини.

Про це йшлося під час брифінгу президента в селі Крупа Луцького району під час інспекції місцевого садочка, – передають Волинські новини.

Володимиру Зеленському розповіли, що більшість ключових посад у Волинській ОДА зайняли земляки голови ОДА, а саму команду встигли охрестити «лугансько-донецьким десантом». Тому в президента поцікавились, чим зумовлене таке рішення і чи на Волині такий брак кадрів серед місцевих.

«Чи Слуга народу тут така квола, що не може знайти людей? Поясність ваші кадрові рішення», – зазначила журналістка Олена Лівіцька.

На це Зеленський відповів, що він не в курсі всіх кадрових рішень в ОДА, натомість зазначив, що при призначенні голови ОДА існує домовленість, в рамках якої в них є можливість призначати тих, кого вони вважають за потрібне.

«Коли ми бачимо, що політика голови ОДА виправдовує себе і позитивний результат, ми його залишаємо. Упевнений, що на Волині багато професіоналів. Напевне, голова ОДА взяв команду, яку працював раніше, щоб краще увійти в процес», – зазначив Володимир Зеленський та додав, що голова ОДА також має звернути увагу на питання кадрових призначень: «представники Волині мають бути обов’язково».

Нагадаємо, депутати Луцької міської ради висловили незгоду до президента Володимира Зеленського щодо призначення головою Волинської ОДА Юрія Погуляйка. У Волинській обласній раді також зверталися до президента через незгоду з погодженням кандидатури луганського поліцейського Юрія Погуляйка на пост голови облдержадміністрації.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок