<

В заторах очікують до 400 суден: коли відновлять рух через аварію контейнеровоза в Суецькому каналі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:06 | 29.03.2021 / Новини / , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Рух в Суецькому каналі, який майже тиждень тому заблокувало 400-метрове судно Ever Given, обіцяли відновити 29-го березня. Натомість затор з сотень суден розсмокчеться через 3,5 дні.

Про це повідомляє AFP News Agency, – передає Канал 24.

Адміністрація Суецького каналу пояснила, що зможе відновити рух каналу за день, натомість більше часу знадобиться для того, щоб усунути затор. Вони заявляють, що зараз біля Суецького каналу є орієнтовно 369 суден. До того ж там є десятки контейнеровозів, балкерів, нафтових танкерів і суден для перевезення скрапленого природного газу або скрапленого нафтового газу.

Що відомо про події в Суецькому каналі

23-го березня велике вантажне судно Ever Given, що під прапором Панами прямувало з Китаю до Нідерландів, застрягло в у Суецькому каналі. Його знесло поривом вітру. Воно заблокувало рух в обох напрямках й створило затор з сотень суден. Довжина судна 400 метрів, а ширина – 59 метрів. Тому судно зупинило рух в каналі в обох напрямках.

Через затримку в каналі застрягло майже 400 суден. Йдеться про затримку товарів на 400 мільйонів на годину. 29-го березня судно вдалося зняти з мілини Ever Given нарешті зняли з мілини у Суецькому каналі. За даними Bloomberg, зняти судно з мілини вдалося після того, як рятувальні команди витягли 27 тисяч кубометрів піску, в якому застряг контейнеровоз.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок