<

В ЄС рівень ризику захворювання на коронавірус підвищили до «високого»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:52 | 2.03.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн оголосила про те, що в Євросоюзі підвищили рівень коронавірусного ризику з «помірного» до «високого».

Про це повідомляє “Європейська правда” із посиланням на ВВС.

“ЄЦПК (Європейський центр профілактики та контролю захворювань) оголосив сьогодні, що рівень ризику підвищився з “помірного” до “високого” для людей в Європейському Союзі. Іншими словами, вірус продовжує поширюватися”, – сказала вона журналістам у Брюсселі.

Фон дер Ляєн також повідомила про створення “групи з реагування на коронавірус” для боротьби із розповсюдженням захворювання по всій Європі.

Єврокомісар з питань охорони здоров’я Стелла Кіріакідес заявила, що у 18 з 27 країн-членів блоку зафіксовано 2100 випадків коронавірусу, від хвороби померли 38 громадян ЄС.

Як відомо, найбільше випадків захворювання на коронавірус зафіксовано в Італії – 1694, у Німеччині офіційно підтверджено 150 випадків.

Загалом, станом на ранок 2-го березня жертвами коронавірусу у всьому світі стали 3044 людини, 2803 з них – на території материкового Китаю; кількість зареєстрованих випадків зараження на всіх континентах перевищила 89 тисяч. 

В Ірані заявили про 385 нових випадків інфікування коронавірусом.

В Японії зафіксовано 15 нових випадків зараження коронавірусом.

Про перші випадки виявлення вірусу заявили в Чехії, Домініканській Республіці, Арменії

У Південній Кореї загальна кількість інфікованих становить 4212 осіб, влада закликала громадян залишатися вдома і попередила про “критичний момент” у битві за стримування коронавірусу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця