<

В Устилузі нарахували десятки підпільних заправок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:54 | 25.10.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

В Устилузі працюють декілька десятків нелегальних заправок, однак закрити їх не дозволяють правоохоронці та самі мешканці.

Про це заявив нардеп Ігор Гузь сьогодні, 25-го жовтня, під час свого звіту у Володимирі-Волинському, – повідомляє Волинь24.

Ігор Гузь зауважив, що цього року зменшились надходження від діяльності АЗС до бюджету в місті Устилузі. Такий стан речей він пояснює зупинкою малого прикордонного руху на два місяці, а також роботою нелегальних заправок у місті, пальне в яких на 20-30 копійок дешевше.

З його слів, у місті є близько 25-30 таких заправок.

«Жителі Устилуга та навколишніх сіл заправляються на 20-30 копійок дешевше, не платять нічого в бюджет і створюють небезпеку, тому що, не дай Боже, бочка на подвір’ї рвоне – буде катастрофа», – наголошує Ігор Гузь.

Він запевняє, що правоохоронні органи знають про цю ситуацію, однак не хочуть нічого змінювати.

«Я можу дати список, де вони стоять. Але міліція хіба не знає про це? Звичайно, знає. Як це працює? Заробили заправки 20 тисяч – п’ятьорочку віддали», – зауважив нардеп.

«Я пропонував жителям Устилуга поїхати на Київ, зробити спецоперацію з Аваковим (Арсен Аваков, міністр внутрішніх справ, – ред.), Грицаком (Василь Грицак, голова СБУ, – ред.), за одну ніч накрити заправки, все конфіскувати, відкрити кримінальні справи. Але мені відповіли, що мене, як депутата, проклянуть», – додав народний обранець.

Парламентар зауважив, що може припинити діяльність нелегальних заправок, хоч це і не його обов’язки. Втім, в цьому випадку на нього чекають «репутаційні втрати».




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа