<

В Устилузі хочуть продати землю під багатоповерхівки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:14 | 23.05.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

В Устилузі відбулася позачергова сесія міської ради. Найбільше питань порядку денного – земельні питання.

Як розповіли депутати Устилузької міської ради, за годину до початку сесії ще й встигли провести засідання земельної комісії. Через таку надшвидку позачерговість, на засідання комісії та сесії не змогла прибути значна частина депутатів.

З неофіційних джерел Район.Володимир-Волинський вдалося дізнатися, що найбільше уваги на сесії було приділено питанню, яке стосувалось «підготовки до продажу на земельних торгах земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків».

Якщо конкретніше, то, нібито, на теренах Володимирщини з’явився забудовник із сусідньої області, який буцімто має намір звести кілька багатоповерхівок в Устилузі, неподалік музею-садиби Ігоря Стравінського. Тепер залишилося лише викупити землю під будівництво.

І це в містечку, де вкрай слабо розвинута інфраструктура, відсутня централізована каналізація та водовідведення. Та й з утилізацією сміття питання остаточно не вирішено.

За дане питання депутати кілька разів голосували, бо все не було більшості. З’явилася вона лише після того, як автомобілем міської ради було підвезено ще кілька депутатів.

Депутати Устилузької міської ради (вони пообіцяли більше розповісти про те, як «цікаво» проходять сесії та засідання комісій в Устилузькій міській раді) вкрай обурені тим, що ніхто нічого не знає про цих забудовників, про їхні намірі. А ще народні обранці обурені тим, що не було проведено жодних громадських обговорень у місті. Якщо земля належить громаді міста, то, відповідно, і їй вирішувати чи продавати її, чи здавати в оренду.

Додамо, що на офіційному сайті громади жодного оголошення про скликання позачергової сесії в Устилузькій міській раді немає. Та й про оприлюднення проектів рішень сесії на офіційному сайті Устилузької міської ради, напевно, ніколи не чули. Хоча в регламенті такі речі повинні бути прописані, й відповідно – повинні виконуватись.

Взагалі складається враження, що сайт громади «спить солодким сном», бо останні кілька новин додані ще взимку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця