<

В Україні запустили телеграм-бот для пошуку «Пунктів незламності»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:32 | 13.12.2022 / Новини / /
Перегляди
26
/ Коментарі відсутні

В Україні запустили Telegram-бот для отримання інформації про найближчі «Пункти незламності».

Про це розповів заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко, пише Громадське.

Новий бот може повідомити про роботу пунктів, їхні адреси і послуги, які там можна отримати. Інформацію у боті обіцяють щоденно оновлювати. Також Тимошенко рекомендує зберегти необхідні адреси або зробити скріншоти на випадок відсутності зв’язку.

Проте адреси “Пунктів незламності”, які розташовані у радіусі 40 кілометрів від фронту, не розголошуватимуть з міркувань безпеки. Інформацію про розташування пунктів у цих регіонах можна дізнатися в органах місцевої влади.

По всій Україні розгорнули тисячі “Пунктів незламності” на випадок тривалих відключень електро- й теплопостачання. Вони працюють обов’язково при всіх обласних та районних адміністраціях, а також при школах, будівлях ДСНС тощо.

Пункти можна знайти на мапі: там їх розділили на три категорії:

  • “Пункти незламності”, організовані обласною владою та ДСНС. Вони мають генератор, тепло, інтернет, чай/каву, аптечку, також там можна підзарядити гаджети;
  • “Пункти незламності”, організовані приватним бізнесом. Там є можливість безоплатно підзарядити гаджети;
  • магазини, аптеки, АЗК та відділення банків, які будуть працювати у разі відключення електроенергії. Вони не надають послуги з підзарядки гаджетів.

Нагадаємо, опублікували перелік Пунктів незламності та обігріву у Володимирській громаді, Нововолинській громаді та Іваничах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер