<

В Україні модернізують пункти пропуску: серед них – «Ягодин»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:32 | 28.03.2023 / Новини / /
Перегляди
332
/ коментарі 2

Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури у 2023 році проведе модернізацію пунктів пропуску (ПП) на кордоні з Польщею, Румунією, Словаччиною, Угорщиною та Молдовою. 

Про це повідомив голова Агентства відновлення Мустафа Найєм.

“Під час війни частка автомобільних перевезень в імпорті та експорті України зросла в рази. Наше завдання – максимально спростити перетин кордону для перевізників. При цьому зміна балансоутримувача не сповільнить перетин кордону громадянами. Ми співпрацюємо з Державною митною службою, прикордонниками, Службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів задля безперебійного функціонування ПП”, – зазначив він.

За словами очільника агентства, у 2023 році робота буде зосереджена на модернізації пунктів пропуску на кордоні: з Польщею – Ягодин, Рава-Руська, Краківець, Шегині; Румунією – Дякове, Порубне, Красноїльськ, Дяківці, Біла Церква; Словаччиною – Ужгород; Угорщиною – Чоп (Тиса), Лужанка, Дийда; Молдовою – Могилів-Подільський, Рені.

Найєм додав, що агентство вже модернізує прикордонні дороги у межах проєкту “Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до ПП на українсько-польському кордоні”.

Йдеться про 4 маршрути на Львівщині: Т-14-04 Червоноград – Рава-Руська, Т-14-01 КПП «Смільниця» – Старий Самбір, Т-14-20 Яворів – Грушів, Т-14-18 Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий.




коментарів: 2
  1. Найперше потрібно “модернізувати” корупційних митників ,а потім приступати до інфрастуктури ,а в нас все робиться через одне місце ,бо влада теж в долі .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця