<

В Україну вторглися 45 російських фур з невідомим вантажем

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:35 | 23.06.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

У четвер, 23-го червня, російська сторона у черговий раз в односторонньому порядку здійснила оформлення п’ятдесят третього так званого “гуманітарного конвою” для окупованого Донбасу, повідмляє прикордонна служба.

Зазначається, що всього в період з 07:10 до 07:55 через російський пункт пропуску Донецьк на в’їзд в Україну прослідувала колона “гумконвою” у складі 45 автомобілів.

У ДПСУ додали, що в ході візуального огляду транспортних засобів було встановлено, що вантажівки нібито перевозили продукти харчування, медикаменти та будматеріали і слідували у напрямку Луганська. Також уже традиційно автівки слідували напівпорожніми.

Нагадаємо, 52-й “гумконвой” Росія направила в окупований Донбас 26-го травня.




один коментар
  1. “Денег нет…. Держитесь там!” Кстати, помпа исчезла. Раньше гумконвои отправляли с высокой помпой. Исчезнут и гумконвои.

    И потом, жители новоявленного Крыма могут задать вопрос: “Почему мы, россияне, коренные аборигены священной Тавриды (и священной Корсуни)… сидим без еды,.. а всякие захарченки едят нашу трапезу! Хватит кормить Донбасс!”
    Прикол в том, что Путин глуп. Предельно глуп. Представьте, у вас трое детей. Лучше четверо. Живёте бедненько, ни шатко – ни валко. И вдруг приводите соседских детей, разбиваете у своих малышей кубышки (копилки) – начинаете раздавать чужим. Дети конечно завопят: “Папа, ты дурак!” ЗАЛОЖЕННАЯ МЕЖДОУСОБИЦА. А там Приднестровье присоединится, и ему нужны гумконвои… Южная Осетия просит хлеба… “Папа, ну дай, ну дай, не отдавай соседскому Ваське!” Недаром в Севастополе, на огромном граффити, Путину глаза замазали – ничего не видит, слепошарый… ЖИТЕЛЬНИЦА СЕВАСТОПОЛЯ: “Власть ничего не видит – а Украине наполовину было, а сейчас – полный бардак!” –

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер